(Junior) Accountmanager (Duitstalige landen)

Nederland – Hilvarenbeek

Wereldbaan voor een commercieel talent!

Malediven, Dubai, Bali, Boston, Barcelona, Qatar, Rome, Stockholm, Jakarta. Zomaar wat voorbeelden van oorden die collega’s bij Open Seas regelmatig bereizen om vis te kopen en te verkopen. En jij kunt je binnenkort bij dit gezelschap voegen, want we hebben ook voor jou een Open Seas ticket in de aanbieding. Tenminste, als je commercieel ingesteld bent en op zoek bent naar een flitsende nieuwe baan bij een internationaal opererend bedrijf dat zo Brabants is als het worstenbroodje en zo gezond als verse sashimi tonijn. We zoeken namelijk per direct een fulltime Junior Accountmanager. Iets voor jou? Hengel een afspraak binnen, dan praten we verder!

Ter versterking van ons team van Open Seas in Hilvarenbeek zijn wij op zoek naar een:

(Junior) Accountmanager

(Duitstalige landen) full time (m/v)

die met een resultaatgerichte en slagvaardige instelling onze commerciële doelstellingen gaat behalen!

Wat ga je doen?

We beginnen met goed nieuws: als junior accountmanager heb je met klanten en collega’s te maken. Dat is geen straf, want wij hebben de leukste en meest tevreden klanten en collega’s van de hele wereld. Aan jou de dankbare maar verantwoordelijke taak om te zorgen dat dat zo blijft.

Daarnaast verkoop je het meest dynamische high tech product van de foodsector, namelijk exotische verse consumptievis uit verre (warme) oorden.

In de functie van Junior Accountmanager ga je direct aan de slag om jouw commerciële carrière verder vorm te geven. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je opgeleid en begeleid naar een zelfstandige sales functie in de Duitstalige gebieden. Na een inwerkperiode draag je de verantwoordelijkheid voor een eigen internationale klantportfolio die je ook regelmatig bereist. Open Seas B.V. is op zoek naar starters en ook kandidaten met enige commerciële ervaring in de sales, die een volgende stap in zijn/haar sales carrière wil zetten.

Kortom: je maakt straks de dag van onze klanten nóg een beetje mooier. En de dag van je collega’s ook, want jij houdt ook minimaal één oog op collega verkopers, inkopers en andere betrokkenen? Het zit in jouw vezels!

 

Wat zit er in jouw bagage?

Open Seas levert topkwaliteit vis. We stellen dus ook hoge eisen aan onze medewerkers.

Het allerbelangrijkst is handelsgeest, creativiteit en doorzettingsvermogen

Daarnaast vragen wij minimaal de 4 J’s:

  • Je hebt minimaal een afgeronde commerciële HBO opleiding en een passie voor consumptievis en foodmarketing
  • Je bent in potentie een ijzersterk verkooptalent die zaken kan doen op allerlei niveaus
  • Je bent gemotiveerd, dynamisch en zelfstandig en bezit uitstekende contactuele vaardigheden
  • Je schrijft en spreekt natuurlijk vloeiend Duits en kunt je goed omgaan met het pakket MS Office

Ons Aanbod!

Je ziet wel: we vragen nogal wat van onze nieuwe collega. Daar staat natuurlijk ook een mooi pakket arbeidsvoorwaarden tegenover. Zoals:

  • Een goed salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring en daarnaast prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een professionele, vlotte en internationale werkomgeving met veel ruimte voor zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling;
  • De leukste collega’s van Hilvarenbeek, Brabant en ver daarbuiten;
  • Verrassend lekkere koffie van Italiaanse makelij en regelmatig een bubbels, bier, bitterballen en een brunch.

Interesse?

Heb je trek in een mooi avontuur bij ons? Mail je motivatiebrief en cv naar Huub Leenders van Open Seas.
Voor vragen over deze vacature mag je Huub ook bellen: 06-54667417. Maak maar indruk op hem, dan zien we je hopelijk snel!

Bekijk ook onze bedrijfsfilm op: http://openseas.nl/werken-bij-de-future-fish-group/

Over Open Seas

Open Seas b.v. is een onderdeel van de Future Fish Groep. Een groep van internationaal opererende handelsbedrijven in consumptievisproducten gevestigd in Hilvarenbeek. Met een team van vijfenveertig mensen importeren en distribueren wij verse vis en diepvriesvis uit de hele wereld voor de Europese markt. Onze trots is onze continue hoge kwaliteit, concurrerende prijzen, expertise in logistiek en bovenal zijn we leuke mensen.